Stichting RAS

Investeer in de schoonmaker: eigen regie en dagschoonmaak

Bekijk het webinar nu!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk het webinar

Investeer in de schoonmaker: eigen regie en dagschoonmaak

Schoonmaakwerk is voornamelijk mensenwerk, laten we de schoonmaker dan ook met respect behandelen. Het vak van schoonmaker wordt nog te vaak ondergewaardeerd en is fysiek zwaar.

Daarom leggen we in 2024 de focus op degenen die letterlijk het vuile werk moeten opknappen en de belofte naar de klant waar moeten maken: de schoonmakers. De mensen die ervoor zorgen dat wij een prettige werkplek hebben,  in een schone trein kunnen reizen en in een smetteloze hotelkamer kunnen slapen.

Hoe kunnen we het werk voor de schoonmaker zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken? En hoe zorgen we ervoor dat de schoonmaker lekker in zijn vel zit en zich gewaardeerd voelt?
Dat levert niet alleen voor de schoonmaker veel op, maar ook voor de werkgever en klant: minder (ziekte)verzuim en een betere kwaliteit van dienstverlening.

Wat we graag willen is dat er in beeld gebracht wordt wat er gedaan wordt of kan worden om dit te bereiken. Concrete plannen dus van hoe er geïnvesteerd wordt in de schoonmaker, zowel bij de opdrachtgever als de opdrachtnemer.

In de webinars van de Code zullen we aan de hand van  voorbeelden en verhalen van schoonmaakbedrijven die dit in de praktijk al toepassen bespreken hoe zij dit doen en wat het effect daarvan is.

Het eerste webinar in deze reeks richt zich op de regelmogelijkheden voor de schoonmaker, vaste contracten en dagschoonmaak. Voorzitter van de Code Schoonmaak Bert van Boggelen zit aan tafel met eigenaar van Nellen Schoonmaak, Angel Nellen, en rayonleider Melissa de Cort.

Benieuwd hoe Nellen Schoonmaak te werk gaat? Bekijk dan nu het eerste webinar.
Presentatie door
Bert van Boggelen - Voorzitter Code Schoonmaak

Tafelgasten:
  • Angel Nellen - Eigenaar Nellen Schoonmaakdiensten
  • Melissa de Cort - Rayonleider Nellen Schoonmaakdiensten

Duur
33 minuten

Deel dit webinar